Effektiv udskiftning af døre og vinduer

Vi udskifter dine døre og vinduer med en hurtig og effektiv service

Nye døre og vinduer

Vinduer og døre bliver udsat for lidt af hvert. Uanset om det er i den private bolig eller i en erhvervsbygning, er de konstant værn mod vind og vejr. Derfor er der ikke noget at sige til, at de med tiden bliver slidt og har brug for udskiftning. Hos Lundgrens Tømrer Totalentreprise ApS har vi stor erfaring med og brede kompetencer inden for netop udskiftning af døre og vinduer.

Hvis din bygning trænger til en kærlig hånd, står vi derfor klar til at hjælpe. Vores mangeårige erfaring gør, at vi kan tilbyde en effektiv og hurtig service. Det sikrer, at du ikke står uden døre og vinduer længere end højst nødvendigt. Og det sikrer et resultat i topklasse til en rigtig god pris.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Få mere ud af dine døre og vinduer

Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, når det gælder netop døre og vinduer. En lang række af dem tilbyder særlige fordele, som fx bedre isolering eller filtrering af lyset. Vi kender markedet indgående og kan derfor også hjælpe dig med at tage det rigtige valg.

På den måde kan du opgradere og forbedre din bygning ved at vælge de rigtige vinduer og døre. Det handler nemlig ikke kun om funktionalitet, men også design og udseende. Vi er med på hvert skridt af rejsen og tilbyder vores rådgivning såvel som vores håndværk, så du ender med et resultat, der passer perfekt til dine forventninger og behov.

Vi står klar til at hjælpe

Da vi er en mindre tømrervirksomhed, er vi gode til at tilpasse os. Vi er fleksible og tager således imod både små opgaver såvel som store projekter. Vi kører gerne i hele vores lokalområde fra vores adresse og op til Aalborg samt Århus.

Hvis dine vinduer og døre har set bedre dage, står vi derfor klar til at hjælpe dig. Og vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud, så du kan få en idé om prisen, inden du beslutter dig. Vi kan altid kontaktes på telefon, mail eller gennem vores kontaktformular her på siden.

Lundgrens Tømrer Totalentreprise

Vi klarer alt inden for tage, gulve, vinduer, tilbygninger og totalrenoveringer. Vi sørger for korrekt kvalitetsarbejde - hver gang.

Vores telefon er
åben 24/7

Vi er fleksible
med opgaverne

Du får
høj kvalitet
til en rimelig pris