Nybyggeri efter jeres ønsker

Vi gør din boligdrøm til virkelighed med godt håndværk og unik service

Byg helt nyt hus

Boligdrømmen er en, der lever i mange danskere. Hvem drømmer ikke om at flytte ind i sit eget hus og gøre det til et hjem, hvor man kan have sin sikre base i mange år?

Med nybyggeri bliver drømmen ikke alene til virkelighed - men den bliver præcis, som du vil have den. Nybyggeri sikrer nemlig, at du kan designe dit hus fra bunden og tilpasse det 100% til dig og din familie.

Der er få ting, der slår følelsen af at kunne flytte ind i noget, der er bygget helt specielt til en. Vi står klar til at hjælpe dig med at gøre netop denne drøm til virkelighed.

Vi har nemlig mangeårig erfaring på området og brede kompetencer, som gør os til et oplagt valg af samarbejdspartner.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Kompetent hjælp fra start til slut

At bygge et hus helt fra bunden kan virke som et stort og uoverskueligt projekt - især hvis man ikke har prøvet det før. Men det har vi heldigvis.

Vi har stor erfaring og viden på området, som vi stiller til rådighed for alle vores kunder. Vi er med på hele vejen, lige fra idefasen til det endelige hus står helt færdigt. Vi tilbyder desuden hovedentreprise, hvor vi står for hele projektet og alle de involverede parter.

Vores tætte netværk af samarbejdspartnere består af stolte håndværkere som os selv, der alle lever op til samme høje standard og krav om kvalitet. På den måde kan vi tilbyde dig grundigt, effektivt og gennemarbejdet nybyggeri, der realiserer din unikke boligdrøm.

Nybyggeri med service i særklasse

Vi har forståelse for de tanker og følelser, der er forbundet med nybyggeri. Og derfor tilpasser vi altid vores services til den enkelte opgave.

Da vi er en mindre virksomhed, er vi fleksible ift. både arbejdsopgaver og tidsplan. Vi sætter en ære i at overholde alle deadlines og levere et resultat i særklasse.

Og så giver vi gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vil du høre mere om vores nybyggeri, så kontakt os på telefon, mail eller via kontaktformularen.

Lundgrens Tømrer Totalentreprise

Vi klarer alt inden for tage, gulve, vinduer, tilbygninger og totalrenoveringer. Vi sørger for korrekt kvalitetsarbejde - hver gang.

Vores telefon er
åben 24/7

Vi er fleksible
med opgaverne

Du får
høj kvalitet
til en rimelig pris