Tag kontakt og få et tilbud

Vi sidder altid klar til at tage telefonen og få en god snak om dit projekt

Kontakt os

Hos Lundgrens Tømrer Totalentreprise ApS er det altid kunden, der kommer først. Vores vigtigste mission er at hjælpe vores kunder med at realisere deres boligdrømme - uanset hvilken opgave eller hvilket projekt det drejer sig om.

Netop fokus på kunden er også noget, der kommer til udtryk i vores ekstraordinære service. Som en lille virksomhed har vi en unik evne til at tilpasse os den enkelte kunde og det enkelte projekt. Hvis du som kunde har en særlig forespørgsel eller brug for noget specielt, vil vi altid gerne høre fra dig.

Vi arbejder for private såvel som erhvervskunder, og ingen opgave er for stor eller lille. Hvis du har brug for en hjælpende hånd fra en kompetent håndværker, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Få et uforpligtende tilbud

Inden man siger ja til et byggeprojekt, er det rart at have en idé om det økonomiske aspekt. Nogle byggeprojekter eller -opgaver kan nemlig vise sig at være dyrere, end man først havde antaget.

Med et uforpligtende tilbud har du bedre grundlag for at sammenligne dine muligheder og tage det bedste valg. Derfor giver vi selvfølgelig gerne et godt tilbud på netop din opgave eller dit projekt.

Det er naturligvis både gratis og uforpligtende. Det er derfor et godt sted at starte, hvis du overvejer at starte et byggeprojekt i den nærmeste fremtid.

Kontakt os allerede i dag

Vi sidder altid klar til at tage telefonen og få en snak om netop din opgave eller dit projekt. Det er langt nemmere for os at give et rammende og præcist tilbud, jo mere vi ved om netop din specifikke situation.

Derfor ser vi altid frem til at høre fra vores kunder, nye såvel som de eksisterende. Du kan altid ringe til os, for vi er på telefonen 24/7.

Du er naturligvis også velkommen til at sende os en e-mail eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at få en snak med dig!

Lundgrens Tømrer Totalentreprise

Vi klarer alt inden for tage, gulve, vinduer, tilbygninger og totalrenoveringer. Vi sørger for korrekt kvalitetsarbejde - hver gang.

Vores telefon er
åben 24/7

Vi er fleksible
med opgaverne

Du får
høj kvalitet
til en rimelig pris