Din kompetente samarbejdspartner

Vi er en lille virksomhed med stor passion for godt håndværk

Om os

Hos Lundgrens Tømrer Totalentreprise ApS er det kunden, der kommer først. Vores mission og vision er nemlig at hjælpe private såvel som erhvervskunder med godt håndværk.

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for vores fag, såsom renoveringer, ombygninger, tagarbejde samt udskiftning af døre og vinduer. Uanset opgavens type og omfang går vi til den med stor seriøsitet.

Vores faglige stolthed betyder nemlig, at vi altid sætter kvalitet først og ikke går fra en opgave, før den lever op til vores egne krav og forventninger. Det samme gælder for vores mange samarbejdspartnere, som vi bruger i forbindelse med vores hovedentrepriser.

Hvis kvalitet og godt håndværk er en prioritet for dig, er vi derfor et godt valg.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Hvem er vi?

Vi er en mindre tømrervirksomhed med 3 ansatte, der har eksisteret i mere end 4 år. Virksomheden er startet af Lars Lundgren, der kommer ud af en familie, der tidligere har startet egne virksomheder og haft succes med at tilbyde deres ydelser i lokalområdet.

Lars blev udlært tømrer i 2000 og har siden været ansat forskellige steder, inden han startede Lundgren Tømrer Totalentreprise ApS.

Fordelen ved at være en lille virksomhed er, at vi nemt kan tilpasse os situationer og gøre lidt ud over det sædvanlige.

For eksempel går vi gerne til hånde, hvor vi kan, og hjælper hvor der er behov for det. Der er derfor ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille til os, og vi glæder os altid til at høre fra nye kunder.

Kontakt os og hør mere

Vi holder til i Suldrup i Nordjylland, men kører gerne for at møde vores kunder, hvor de er. Vi kommer gerne ud i en 90 km radius af vores egen adresse.

Vores telefon er åben 24/7, så du kan altid få fat i os.

Hvis du vil høre mere om os, hvem vi er, eller hvad vi laver, er du altid velkommen til at kontakte os - enten på telefon, mail eller via kontaktformularen. Det samme gælder, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Lundgrens Tømrer Totalentreprise

Vi klarer alt inden for tage, gulve, vinduer, tilbygninger og totalrenoveringer. Vi sørger for korrekt kvalitetsarbejde - hver gang.

Vores telefon er
åben 24/7

Vi er fleksible
med opgaverne

Du får
høj kvalitet
til en rimelig pris