Din lokale ekspert i erhvervsbyggeri

Vi opfører al slags erhvervsbyggeri i højeste kvalitet og til tiden

Erhvervsbygninger og haller

Erhvervsbyggeri stiller særlige krav og kræver derfor særlige kompetencer. Hos Lundgrens Tømrer Totalentreprise ApS er vi eksperter i netop erhvervsbyggeri.

Vi har den nødvendige erfaring og viden, der sikrer et smukt resultat i høj kvalitet. At opføre en erhvervsbygning kan være en lang og besværlig proces, da man skal være sikker på, at alle formalia er i orden.

Vi er med dig i hvert skridt af processen, lige fra den tidlige idéfase til det endelige resultat. Og vi varetager gerne totalentreprisen, så du er sikret et kvalitetsbyggeri, der er færdigt til tiden.

Halbyggeri til en god pris

Erhvervsbyggeri kan være mange ting - lige fra idrætshaller, showrooms og domiciler til produktionslokaler, stalde og industrihaller. Særligt halbyggeri er noget, vi har stor erfaring med.

Hvad enten der er tale om lagerhaller, en telthal eller en stålhal, stiller vi vores ekspertise og gode håndværk til rådighed. Vores effektive arbejdsmetoder sikrer, at dit halbyggeri står færdigt til tiden - og at byggeriet ikke lader noget tilbage at ønske.

Vi er nemlig stolte af vores håndværk, og vi går ikke fra en opgave, før vi selv er tilfredse med kvaliteten. Derfor kan du være sikker på, at du får en utrolig funktionel løsning til prisen, når du vælger os som din samarbejdspartner.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Vi er klar til at hjælpe dig

Da vi er en mindre tømrervirksomhed, er vi utroligt fleksible. Vi giver en god pris og tilpasser os din opgave, så du får præcis den service, som passer til dig. Fx står vi gerne for totalentreprisen, så vi har ansvaret for at få det hele til at forløbe som planlagt.

Til de opgaver, som vi ikke selv kan varetage, har vi en række faste samarbejdspartnere, som alle lever op til samme høje krav som os selv. Vi kører i hele vores lokalområde, dvs. fra vores adresse og op til Aalborg og Århus.

Og uanset størrelsen, typen og omfanget på opgaven, giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefon, mail eller via kontaktformularen her på siden.

Lundgrens Tømrer Totalentreprise

Vi klarer alt inden for tage, gulve, vinduer, tilbygninger og totalrenoveringer. Vi sørger for korrekt kvalitetsarbejde - hver gang.

Vores telefon er
åben 24/7

Vi er fleksible
med opgaverne

Du får
høj kvalitet
til en rimelig pris