Hovedentreprise til private og erhverv

Slip for besvær og lad os stå for dit byggeprojekt

Hovedentrepriser

Et byggeprojekt kan - uanset størrelsen og typen - være en uoverskuelig proces. Har man ikke erfaring med byggerier eller renoveringer, kan det virke som en stor opgave at skulle holde styr på aktørerne. Det gælder især byggeprojekter, hvor flere forskellige håndværkere skal ind over.

I det tilfælde er det nemlig op til den enkelte at sørge for, at VVS’erne, maleren, mureren og tømreren hverken går i vejen for eller forsinker hinanden. Som en ekstra service tilbyder vi derfor hovedentreprise. I en hovedentreprise er vi hovedaktør og står derfor for projektet.

Det betyder, at vi varetager alt det praktiske, så du - hvad enten du er privat eller erhvervskunde - kan fokusere på noget andet. Det sikrer en gnidningsfri proces med færre bekymringer for alle involverede parter.

De bedste samarbejdspartnere på din opgave

Som tømrere har vi brede kompetencer, der strækker sig over mange forskellige slags projekter. Men ved en del byggeprojekter er det nødvendigt at få andre slags håndværkere ind. Som hovedentreprenører har vi en række samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvis det bliver nødvendigt.

Det sikrer en ensartet høj kvalitet på dit projekt, da vi udelukkende bruger virksomheder, som vi har fuld tillid til. Hvis du ønsker et effektivt byggeprojekt, der udføres i god kvalitet og til tiden, er det altså en god idé at vælge vores hovedentreprise.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Få en samlet pris på opgaven

Hvis bygherren er hovedentreprenør, har vedkommende også selv ansvaret for at indhente priser og lægge dem sammen. Med vores hovedentreprise får du én samlet pris på hele opgaven, som du skal forholde dig til.

Det giver færre problemer og bekymringer - og gør det nemmere at vælge den rigtige samarbejdspartner. Vi giver gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave, så du ved, hvad en hovedentreprise vil koste. Vores telefon er altid åben, så du er mere end velkommen til at ringe.

Du kan også vælge at skrive til os på mail eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Lundgrens Tømrer Totalentreprise

Vi klarer alt inden for tage, gulve, vinduer, tilbygninger og totalrenoveringer. Vi sørger for korrekt kvalitetsarbejde - hver gang.

Vores telefon er
åben 24/7

Vi er fleksible
med opgaverne

Du får
høj kvalitet
til en rimelig pris