Renoveringer, om- og tilbygninger i højeste kvalitet

Vi varetager dit byggeprojekt med fokus på kvalitet, service og effektivitet

Ombygning og renovering

Hos Lundgrens Tømrer Totalentreprise ApS brænder vi for at hjælpe vores kunder med deres byggeprojekt. Det gælder ikke mindst renoveringer samt om- og tilbygninger, som ofte er lidt større projekter.

Selvom vi er en mindre virksomhed, tager vi imod både store og små opgaver fra private såvel som erhvervskunder. Vi er nemlig utroligt fleksible og tilpasser os det specifikke projekt. Derudover har vi en lang række samarbejdspartnere på tværs af håndværkerfaget. Netop dette gør os i stand til at tilbyde hovedentreprise, hvor vi står for hver del af byggeprojektet, lige fra idefasen til det færdige resultat.

Står du med en om- og tilbygning eller en renovering, hvor du ønsker kompetent hjælp til en fair pris, er du altså kommet til det rigtige sted.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sætter kvalitet, effektivitet og ekstraordinær service i højsædet. Vores vigtigste mission er at hjælpe vores kunder bedst muligt, uanset hvordan det opnås.

Derfor er vi utroligt fleksible og tilpasser os den enkelte opgave. Med andre ord er vi problemløsere, og vi gør vores bedste for at sikre, at alle dele af din renovering eller tilbygning matcher dine ønsker, forventninger og behov. Vi er stolte håndværkere, som ikke forlader en opgave, før vi selv er 100% tilfredse med kvaliteten.

Derfor er vi et godt valg for dig, der ønsker en god pris på din opgave, uden at du behøver gå på kompromis med kvalitet eller effektivitet.

Kontakt os allerede i dag

Står du med en renovering eller en om- og tilbygning på hånden, er vi klar til at hjælpe. Vi dækker det meste af Nordjylland fra vores adresse og op til Aalborg og Århus.

Vi varetager gerne hovedentreprisen på din opgave med hjælp fra vores kompetente samarbejdspartnere. Og sidst men ikke mindst giver vi meget gerne et tilbud på netop din opgave.

Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Vi kan kontaktes på telefon, på mail eller via kontaktformularen her på siden.

Lundgrens Tømrer Totalentreprise

Vi klarer alt inden for tage, gulve, vinduer, tilbygninger og totalrenoveringer. Vi sørger for korrekt kvalitetsarbejde - hver gang.

Vores telefon er
åben 24/7

Vi er fleksible
med opgaverne

Du får
høj kvalitet
til en rimelig pris