Flotte og funktionelle terrasser

Nyd udelivet med en ny terrasse i højeste kvalitet

Ny terrasse

En terrasse er en utrolig funktionel forlængelse af huset. Det er som en ekstra stue - men udenfor og med utroligt højt til loftet. Med andre ord er en terrasse den perfekte måde at nyde den danske sommer på.

Hos Lundgrens Tømrer Totalentreprise ApS har vi stor erfaring med netop opførelse af nye terrasser. Vi er med på hvert skridt af processen og sætter en ære i at levere et resultat, der gør dine drømme til virkelighed. Uanset hvilken slags terrasse du ønsker, stiller vi vores viden, erfaring og kompetencer til rådighed.

Og alt sammen til en pris, hvor de fleste kan være med. Hvis du går med en drøm om en ny terrasse, som du ønsker at gøre til virkelighed, er du kommet til det rette sted.

En terrasse er ikke bare en terrasse

Terrasser kan se ud på mange måder - og være lavet af mange forskellige materialer. Hvad der er det rigtige for dig, afhænger blandt andet af din livsstil, din økonomi og ikke mindst dine egne ønsker. Når vi opfører terrasser, sker det i tæt samarbejde med dig som kunde.

Du er med på hvert skridt af rejsen, så vi sikrer, at du får netop den terrasse, som du drømmer om. Og vi går ikke fra en opgave, før alle parter er 100% tilfredse med det, der er leveret. Sætter du tryghed og høj kvalitet i højsædet, er vi derfor et godt valg af tømrer.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hvad koster en ny terrasse? Det er naturligvis svært at give et svar på, da terrasser som bekendt kan se meget forskellige ud. Det afhænger alt sammen af en række faktorer, fx størrelse og materiale.

Men vil du gerne have en idé om det økonomiske aspekt, inden du går ind i projektet, er der ingen grund til at fortvivle. Vi giver nemlig gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop dit projekt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via kontaktformularen og fortælle mere om netop din opgave.

Lundgrens Tømrer Totalentreprise

Vi klarer alt inden for tage, gulve, vinduer, tilbygninger og totalrenoveringer. Vi sørger for korrekt kvalitetsarbejde - hver gang.

Vores telefon er
åben 24/7

Vi er fleksible
med opgaverne

Du får
høj kvalitet
til en rimelig pris