Nyt tag eller tagrenovering

Vi udfører tagarbejde med fokus på effektivitet og godt håndværk

Renovering af tag

Taget er den mest udsatte del af ethvert hus. Selvom det er udført i robuste materialer, vil det over tid komme til se slidt og træt ud. Vind og vejr kan med tiden føre til huller og andre skader på taget.

I den situation kan det blive nødvendigt med en tagerenovering - eller at lægge et helt nyt tag. Hvis skaderne er nået en vis grad, kan det bedre betale sig at lægge et helt nyt tag end at renovere det gamle.

Med et nyt tag kan man også opnå helt nye fordele, som fx et nyt udseende eller bedre isolering. Vi har både erfaringen og kompetencerne til at tilbyde nyt tag til private såvel som erhvervskunder.

Vores indgående kendskab til markedet sikrer, at vi kan tilbyde en solid løsning i højeste kvalitet, der samtidig fås til en utroligt fair pris.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Godt håndværk, der holder længe

Intet tag holder for evigt, men vælger man de rigtige materialer og en god håndværker, kan det være en rigtig god investering, som holder længe.

Vi er stolte håndværkere, der sætter en ære i at tilbyde en service lidt ud over det sædvanlige. Da vi er et mindre firma, er vi utroligt fleksible, og tilpasser vores services til den enkelte opgave.

Der er derfor intet projekt med nyt tag, der er for stort eller småt til os. Vi sætter en ære i at udføre arbejdet grundigt og hæderligt - og vi går ikke fra en opgave, før vi selv er 100% tilfredse med resultatet. Hvis du ønsker et flot og funktionelt nyt tag, der kan holde tæt i mange år, er vi derfor et godt valg af samarbejdspartner.

Lad os lægge et nyt tag

Vi varetager gerne din opgave med at lægge et nyt tag - fra start til slut. Vi tilbyder hovedentreprise, hvor vi varetager alle dele af projektet.

Og sidst men ikke mindst giver vi gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud, så du kan få en idé om det økonomiske aspekt, inden du beslutter dig. Vil du gerne have nyt tag, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefon, mail eller via kontaktformularen.

Lundgrens Tømrer Totalentreprise

Vi klarer alt inden for tage, gulve, vinduer, tilbygninger og totalrenoveringer. Vi sørger for korrekt kvalitetsarbejde - hver gang.

Vores telefon er
åben 24/7

Vi er fleksible
med opgaverne

Du får
høj kvalitet
til en rimelig pris